Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek eğlenceli günler geçirileceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada altın kaybolduğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada altının kaybolduğunu görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok kötü hissedileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada altınların kaybolduğunu görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, güzel ameller işleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kısmetinin de açılacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına tabir olunur.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla altın bilezik görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına alamet eder.

Rüyada birisinden altın bilezik aldığını görmek rahatının kaçacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments