Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede kaybolmak

Rüyada türbede kaybolmak

Rüyada türbede kaybolmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kişinin rahat nefes alacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbede kaybolmak gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Rüyada türbede kaybolmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil türbeye gitmek para ve zaman ayıracağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada türbe suyu içmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada türbeye çağrılmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada türbede yılan görmek durumun değişmesine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zat türbesi görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, malına gelecek zarara, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments