Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaybolduğunu görmek

Rüyada altın kaybolduğunu görmek

Rüyada altın kaybolduğunu görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, neşeleneceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada altın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada altın kaybolduğunu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada altının kaybolduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Rüyada altınların kaybolduğunu görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek kısmetinin bollaşacağına, dertlerinin artacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin denizde kaybolduğunu görmek sağlığından olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada eşyaların kaybolduğunu görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments