Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınların kaybolduğunu görmek

Rüyada altınların kaybolduğunu görmek

Rüyada altınların kaybolduğunu görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, bahtının güzelleşeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada altınların kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada altınların kaybolduğunu görmek hastalığın biteceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altının kaybolduğunu görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna rivayet eder.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kaybolduğunu görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada evin içinde kaybolmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, güzel günlerin yaşanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada aynı yerde kaybolmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments