Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını temizlemek

Rüyada altını temizlemek

Rüyada altını temizlemek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada altını temizlemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada ölünün altını temizlemek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin altını temizlediğini görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altını temizlemek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin altını temizlemek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yaşlının altını temizlemek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun altını temizlemek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada bebeğinin altını temizlemek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments