Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun altını temizlemek

Rüyada çocuğun altını temizlemek

Rüyada çocuğun altını temizlemek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun altını temizlemek gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğunun altını temizlemek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu altını temizlemek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun altını temizlemek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun altını temizlemek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, endişelerinden kurtulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun bokunu temizlemek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments