Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlının altını temizlemek

Rüyada yaşlının altını temizlemek

Rüyada yaşlının altını temizlemek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada yaşlının altını temizlemek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlının altını temizlemek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altını temizlemek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına yapmak ve temizlemek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün altını temizlemek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yolculuğa çıkmaya işarettir.

Rüyada bebeğinin altını temizlemek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın temizlemek bedeninin de iyileşeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin altını temizlediğini görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments