Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altını temizlediğini görmek

Rüyada bebeğin altını temizlediğini görmek

Rüyada bebeğin altını temizlediğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, Allah katında yükseleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin altını temizlediğini gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Rüyada bebek altını temizlemek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, elinin darlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin altını temizlemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin altını temizlemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeğinin altını temizlemek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin altını temizlemek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğinin altını temizlemek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek altını temizlemek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, içinin de rahat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments