Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün altını temizlemek

Rüyada ölünün altını temizlemek

Rüyada ölünün altını temizlemek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, güçlükle elde edilecek başarı alamet eder.

Rüyada ölünün altını temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölü birinin altını temizlemek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün altını temizlemek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunun altını temizlemek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada altını temizlemek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlının altını temizlemek yaşama dört elle sarılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada bebeğin altını temizlemek parasız kalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, bahtın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments