Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, istenmeyen bir yolculuğa, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek yardım edeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulur.

Rüyada yaşlının altını temizlemek dertlerin bitip huzura erileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadını öldürmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadınla yatmak toplum için faydalı işler yapacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek geleceğinin de çok parlak olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, arkadaştan görülecek faydaya yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek anne babaya müjde verileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, işlerinin çok açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadına yardım etmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, başa iş açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments