Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu hasta görmek

Rüyada çocuğunu hasta görmek

Rüyada çocuğunu hasta görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bir işe soyunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek kazancının daha da artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek büyük ferahlık yaşayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, esenliğe kavuşacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu hasta görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments