Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta çocuğa yardım etmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak her türlü konforsa sahip olunacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hasta çocuğu görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet eder.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek yalan söylemeye, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments