Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun hastalandığını görmek

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, borçlarının da kapanacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğun hastalandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, mülkiyetinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta bir çocuğa yardım etmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu hasta görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments