Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, onun zamanını çalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, üzüleceğine ve kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hastalandığını gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Rüyada çocuğunu çok hasta görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta çocuğa yardım etmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğu hasta görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hasta çocuğa bakmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek güzel günler yaşanacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek oğlu evli ise boşanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments