Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok hasta olduğunu öğrenmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek arzuların yerine geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, tatsız durumların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek tekin olmayan işlere girileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments