Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, gönlünce bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kazancın gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu çok hasta görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta bir çocuğa yardım etmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğu hasta görmek günah işlemekten korunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kazancının artacağına, evini ve ailesini unutacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek karalar bağlayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments