Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, itibarını zedeleyeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Rüyada kendi çocuğunu hasta görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak onların yaralarına merhem olacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğu hasta görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek borçlarını bitireceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments