Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna kavuşmak

Rüyada çocuğuna kavuşmak

Rüyada çocuğuna kavuşmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, kendini yiyip bitireceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Rüyada çocuğuna kavuşmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Rüyada çocuğuna kavuşmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, sarsılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulur.

Rüyada özgürlüğe kavuşmak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, yapacağı planların altüst olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, çözüm yolları bulamayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada ailesine kavuşmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada kocasına kavuşmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, ortak edineceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak hayırlı işlere imza atacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, onu darda bırakmayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments