Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasına kavuşmak

Rüyada kocasına kavuşmak

Rüyada kocasına kavuşmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasına kavuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kocasına kavuşmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğuna kavuşmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine kavuşmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye kavuşmak imkânların çok daha iyi olacağına, malını ve canını emniyete alacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments