Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, rahat bir döneme gireceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada sevdiği kıza kavuşmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, gözyaşının dineceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, feraha ermeye alamet eder.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinize kavuşmak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kavuşmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, imkânlarının çoğalacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments