Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının bal yediğini gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ayıya bal yedirmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, zahmetinin çoğalacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, aç kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bal yedirmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına yorulur.

Rüyada bal yediğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, şansa, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments