Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine bal yedirmek

Rüyada ölen birine bal yedirmek

Rüyada ölen birine bal yedirmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birine bal yedirmek gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına yorulur.

Rüyada bebeğe bal yedirmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayının bal yediğini görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek saygınlığa, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada balkabağı yediğini görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, geçiminin güçleşeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments