Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye bal yedirmek

Rüyada ölüye bal yedirmek

Rüyada ölüye bal yedirmek zor zamanların çok eskide kalacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, malının ve parasının da artacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye bal yedirmek gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada ölüye bal yedirmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalettir.

Rüyada petek bal yediğini görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bal yediğini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, elde edilecek menfaatlere, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada ayının bal yediğini görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada petekten bal yediğini görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bal yediğini görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments