Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeği yere düşürmek

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek yere düşürmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere bebek düşürmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada bebeğini yere düşürmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, başarısının yükseleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada yere düşen bebek görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yakın akrabadan gelecek habere, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına inanılır.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği yere düşürmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments