Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek

Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek

Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, durumunuzun iyileşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hakkını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek refaha erileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, uzak bir yola gidileceğine tabir olunur.

Rüyada bardak düştüğünü görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağı düşürmek sevindirici olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işaret eder.

Rüyada cam bardak düşürmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak düşürmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, özgüveninin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada elinden bardak düşürmek yıpranacağına, başarılarının çoğalacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada çay bardağı düşürmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments