Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin oynadığını görmek

Rüyada başka birinin oynadığını görmek

Rüyada başka birinin oynadığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başka birinin oynadığını gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada başkalarının oynadığını görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin oynadığını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalettir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kazancı arttıracağına alamet eder.

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin oynadığını görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada maymunla oynadığını görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin oynadığını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments