Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun küçüklüğünü görmek

Rüyada çocuğun küçüklüğünü görmek

Rüyada çocuğun küçüklüğünü görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada çocuğunuzun küçüklüğünü görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine delalettir.

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak işlerinin duracağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu sevmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kişinin afiyette kalacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun işediğini görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğunu kucaklamak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments