Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir çocuğu sevmek

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, gelişeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğu sevmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek çok büyük başarılara imza atacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğa su içmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada küçük çocuğa yardım etmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına inanılır.

Rüyada büyük çocuğu küçük görmek bunun şans olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments