Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, hüsrana uğratacağına, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek yeni bir eve sahip olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu öldürmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun öldüğünü görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu küçük yaşta görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Rüyada büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına tabir olunur.

Rüyada küçük erkek çocuğu yıkamak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments