Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu sevmek

Rüyada küçük çocuğu sevmek

Rüyada küçük çocuğu sevmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Rüyada küçük çocuğu sevmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına inanılır.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, her şeyin yenileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kıdem atlayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğunu kucaklamak şeytana uyacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulur.

Rüyada çocuğunuzun küçüklüğünü görmek işyerini kapatacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu kucağına almak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğu öldürmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments