Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunuzun küçüklüğünü görmek

Rüyada çocuğunuzun küçüklüğünü görmek

Rüyada çocuğunuzun küçüklüğünü görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunuzun küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Rüyada küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğu olduğunu görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu küçük görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek çok eğleneceğine, malından ve parasından olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Rüyada küçük bir çocuğa yardım etmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğunun olduğunu görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, endişelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments