Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Rüyada tuvalete idrar yapmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak onlara doyasıya sarılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette idrar görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar lekesi görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kazancının ilk önce azalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments