Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada çocuğun pencereden düştüğünü görmek karlı işler alacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Rüyada pencereden düşüp ölmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden düşen bebek görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin pencereden düştüğünü görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinin pencereden düştüğünü görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada pencereden düştüğünü görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini pencereden düşerken görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments