Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun büyük abdestini görmek

Rüyada çocuğun büyük abdestini görmek

Rüyada çocuğun büyük abdestini görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok zor günler yaşayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, dertlerin başlayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun büyük abdestini gördüyseniz:

  • Heyecanlı yaklaşımlarınız pek çok konunun yoluna girmesini sağlayabilir.

Rüyada çocuğun büyük abdestini görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak her istediğini elde edeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalettir.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest yediğini görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet ve büyük abdest görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, tatsızlıkların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin büyük abdest yaptığını görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdeste sıkışmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments