Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest yediğini görmek

Rüyada büyük abdest yediğini görmek

Rüyada büyük abdest yediğini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, şaşkın olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest yediğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Rüyada büyük abdest yediğini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yediğini görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına inanılır.

Rüyada banyoda büyük abdest yapmak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestını yemek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest gidermek başarılarının azalacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada tuvalete büyük abdest yaptığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti ellemek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdeste böcek görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments