Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin büyük abdest yaptığını görmek

Rüyada birinin büyük abdest yaptığını görmek

Rüyada birinin büyük abdest yaptığını görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin büyük abdest yaptığını gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada büyük abdestini yıkamak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi büyük abdestini görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestini eline almak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, kazancının da azalacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak başarılarının hiçe sayılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını büyük abdestini yaparken görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments