Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdeste sıkışmak

Rüyada büyük abdeste sıkışmak

Rüyada büyük abdeste sıkışmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, korkularının yok olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdeste sıkışmak gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada büyük abdeste sıkışmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdeste böcek görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestini yıkamak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Rüyada tuvalete büyük abdest yaptığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest etmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, umduğunu bulamayacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete büyük abdest görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada büyük abdesti yapamamak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments