Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak

Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak

Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, onlardan medet umacağına, önemli bir lider haline geleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada büyük abdestini yapmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, huzur ve mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, Allah’a dua edeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments