Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından kuran yazısı görmek

Rüyada altından kuran yazısı görmek

Rüyada altından kuran yazısı görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Rüyada altından kuran yazısı gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada altın yazılı kuran görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kuran yazılı altın görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altından kuran yazısı görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuran yazılı altın kolye görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada kuran yazısı görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde kuran yazıları görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, her istediğini alabileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments