Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kuran yazısı görmek

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, güzel huylarının değişeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Rüyada vücutta kuran yazısı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kuran yazısı görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda yazı görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalettir.

Rüyada vücudunda yazılar görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendi işine sahip olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuda yazı yazmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada vücutta yazı görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta arapça yazı görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, dinden çıkacağına delalettir.

Rüyada altından kuran yazısı görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments