Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, işlerin devam edeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ameliyat örtüsü görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bir örtü görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil örtü vermek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada yeşil kanepe örtüsü görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil masa örtü görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments