Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yazılı kuran görmek

Rüyada altın yazılı kuran görmek

Rüyada altın yazılı kuran görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bereketli yağmurlara delalet etmektedir.

Rüyada altın yazılı kuran gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Rüyada kuran yazılı altın görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altından kuran yazısı görmek rızkının da çoğalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada altın yazılı kuran görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı altın kolye görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada kuran yazılı görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda kuran yazısı görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuran yazılı kağıt almak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments