Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yazısı görmek

Rüyada kuran yazısı görmek

Rüyada kuran yazısı görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, haneye dertlerin gireceğine , başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran yazısı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada kuran yazısını ters görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada elinde kuran yazısı görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kuran yazısı görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kuran yazılı kolye görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kuran yazılı kapı görmek maddi gücünün de daimi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kolunda kuran yazısı görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments