Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yazılı altın görmek

Rüyada kuran yazılı altın görmek

Rüyada kuran yazılı altın görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada kuran yazılı altın gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada altın yazılı kuran görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine inanılır.

Rüyada altından kuran yazısı görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, gülmeye hasret kalacağına tabir olunur.

Rüyada kuran yazılı altın kolye görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran yazılı altın görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı tablo görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Rüyada kurana yazı yazmak kurulu düzeninin devam edeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurandan yazı görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments