Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kalp kırmaya yorulur.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek helal ekmek yiyeceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments