Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek maddi olarak zarar edeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek hedeflerini tutturacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına inanılır.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gücünün azalacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek borçların sonlandırılacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments