Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, korkularının üzerine gideceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hep yerinde sayacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek atılım yapacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, düzeninin yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işarettir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, eşlerin boşanacağına, büyük borçların altında ezileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek koltuğunun yükseleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments