Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada çocuğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına delalettir.

Rüyada adet kan görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada adet bez görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Rüyada bir damla adet kanı görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kötü gidişe dur denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini adetli görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments