Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuga su vermek

Rüyada çocuga su vermek

Rüyada çocuga su vermek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çocuga su vermek gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada çocuga su vermek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, duygularını açığa vuracağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuga su içirmek işte de mutlu olunacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çocuga tokat atmak hayırlı bir haber alınacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Rüyada çocuga tuvaletini yaptırmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuga çarpmak edilen duaların karşılığını bulacağına, planların aksayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine inanılır.

Rüyada kendi çocunu görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulur.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments