Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuga su içirmek

Rüyada çocuga su içirmek

Rüyada çocuga su içirmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yatırımların heba olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuga su içirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada çocuga su içirmek sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük zararlar getireceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet eder.

Rüyada çocuga süt içirmek istediklerini elde edeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çocuga su vermek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada çocuga tuvaletini yaptırmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada olan çocu görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuga tokat atmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada çocuga süt emzirmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments